Våre treningsstrikker 

Norgesbeast har lansert Norges første treningsstrikk i stoffkvalitet, satt sammen av en kombinasjon av bomull og polyester. Polyesteret gjør strikkene svært elastiske og sørger for at de sitter som de skal, der du vil ha dem. De har også god og lang holdbarhet.

Vi har stort fokus på komfort og er opptatt av at du aldri skal oppleve ubehag ved å bruke våre produkter. Strikkene kommer i tre forskjellige styrker, slik at du kan bruke dem i din treningsøkt uansett hvilket nivå du er på. De er også freshe i fargen.

Fordeler med treningsstrikker 

Det er  mange fordeler ved å bruke treningsstrikk. De har et bredt bruksområde og du får mye for en billig penge. 

  • Strikkene er små og lette, og dermed enkle å frakte med seg. De er perfekte å ha med seg på hytta eller på ferie dersom du ønsker å få inn noen ordentlige styrkeøkter når du ikke har tilgang til treningssenter eller annet utstyr. 
  • Strikkene er til god hjelp når du skal prøve ut nye øvelser, og hjelper deg med å gjøre vanselige øvelser som pull-ups på egenhånd fortere. 
  • De aller fleste kan benytte seg av treningsstrikker, uansett treningsnivå. Om du er skadet eller i rehabilitering, eldre eller har en funksjonshemning, kan de ta noe av belastningen slik at du kan trene med mindre risiko. 
  • Strikkene er svært hjelsomme i styrketrening og hjelper deg å både styrke og tone musklene dine. Ved å skape større motstand i enkelte bevegelser blir øvelsene enda hardere og mer effektive. 
  • Når du strekker og tøyer ut er strikkene også et godt hjelpemiddel. De brukes også ofte i fysioterapi. 
  • Selv om de lager større motstand under styrketrening, tar de også mye belastning fra ledd og ben og gir deg en mer skånsom treningsøkt. Effektiv styrketrening hjelper også bena å bygge nye celler som styrker kroppen. 

Hvorfor bør jeg trene styrke?

Styrketrening har veldig mange positive effekter, og det er ekstremt mange grunner til å implementere det i hverdagen sin. Inkluder treningsstrikk i dine øvelser for å få enda bedre resultater. 

Styrker musklene 

Det mest åpenbare argumentet er at musklene dine blir sterkere og at du øker muskelmasse. Dette er en viktig grunn til at mange tyr til styrketrening – for å se veltrente og muskuløse ut. 

Å bygge opp styrken i kroppen gjør også hverdagslige gjøremål enklere, samt at du kan gjøre mer selv når det kommer til fysisk arbeid. For eksempel ved ommøblering og flytting, barnepass eller hagearbeid.

Sport

Ved å styrke kroppen og bygge muskler har du mulighet til å delta i sport og forskjellige typer idretter, enten som en morsom og sosial hobby eller som en karriere. 

Styrketrening hjelper prestasjonsevnen og minsker risikoen for å bli skadet, selv om du hovedsakelig driver med kondisjonsidretter. 

Helsefordeler 

Bygger du opp og styrker kroppen riktig, kan du forebygge flere typer helseplager og behandle eksisterende problemer du måtte ha. 

Har du for eksempel høyt blodtrykk, fedme og overvekt, diabetes eller problemer med ryggen, er styrketrening et perfekt grep å ta. Også skjelett- og muskelplager kan reduseres eller utsettes ved å trene styrke. 

Mange opplever også fordeler når det kommer til psykisk helse når de trener regelmessig, dette gjelder både styrke og kondisjon. Å bli fysisk sliten kan forbedre søvnkvalitet, appetitt og ta fokus bort fra grubling og bekymringer. 

Alderdom 

For de eldre er styrketrening spesielt viktig og kan ha mye å si for deres livskvalitet. Når du blir eldre mister man muskelmasse, og det å trene regelmessig vil hjelpe deg å beholde så mye styrke i kroppen som mulig. 

For eksempel hjelper styrketrening på balansen, noe som bidrar til å unngå farlige og smertefulle fall. Det hjelper deg også å komme deg på beina igjen og gjør deg dermed mer selvstendig. 

Fordelen med å trene med treningsstrikk for de eldre er at du kan bruke den i flere sittende øvelser, og gjøre disse øvelsene mer effektive. Det blir dermed lettere å gjennomføre øvelsene og du får mer ut av hver enkelt økt. 

Tren styrke med treningsstrikk og få mer ut av hver øvelse. Norgesbeast tilbyr Norges første strikker i stoffkvalitet og ønsker deg god trening!